Veckans reatips

By  |  0 Comments

Heeej på er!

Idag är jag lite sen med veckans reatips, men bättre sent än aldrig eller hur :-).

Hur har ni det? Har ni kommit igång med januari? Kan vara lite trögt tycker jag, speciellt om man har varit ledig. Men visst märks det nu att det är ljusare, både på morgonen och kvällen – känns så skönt!

Nu till veckans reatips! Jag har några riktiga godingar och till halva priset dessutom tjoho!

Apotekarburk

De här apotekarburkarna är så fina och praktiska! Jag förvarar, kryddor i den mindre och frön i den större, men det är ju bara fantasin som sätter stopp. Pris apotekarburk liten: 24:- (ord. pris 49:-) och den större apotekarburken: 34:- (ord. pris 69:-).

Tvål rea halva priset

De här ljuvliga handtvålarna är också till halva priset – jag har inte så väldans många kvar, så passa på om du är sugen. Japanese Cherry Blossom (till vänster) och Jasmine (till höger). Pris: 124:- (ord. pris 249:-).

Fat och köksredskap

De här serveringsfatet 19:- och köksredskapen 94:- (ostknivar och pizzaslicer) använder jag jätteofta! Jag är väldigt förtjust i småplock nämligen. Även de är till 50% rea! 

Salt -och pepparkar, kryddburk med lock

Och mina 2 sista tips för idag, får bli de söta salt – och pepparkaren! Perfekt när man har bjudning. De är små och nätta och tar inte upp så mycket plats. 48:-/paret (ord. pris 69:-). Och en fin kryddburk med en kupa! Den är jag faktiskt lite kär i. Där förvarar jag mitt havssalt som jag tycker är så gott. 62:- (ordinarie pris 89:-).

Det finns mer rea och den hittar du om du klickar här. 

Ha en trevlig måndagskväll vänner!

Hälsar Malin


THE.PLACE.TO.BE.
your home – your place – the best place
shop.theplacetobe.se

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *