Veckans rea

By  |  0 Comments

Här är det full fart i tomteverkstaden och jag packar paket för fullt! Så kul tycker jag, som gillar lite fart och fläkt :-).

Här kommer ett urval ur veckans rea! Jag har fortfarande halva priset på den juldekoration som finns kvar men jag har också lagt till många andra produkter där jag erbjuder 30-50% rabatt!

Ovan ser ni ljuslyktan Frida (45:-) och doftljuset Lily of the Valley (49:-).

Vas, kruka, ljuslyktaDen här fungerar som vas, kruka och ljuslykta och är riktigt fin. Jag har själv flera stycken. Du hittar kruka/vas Elegance här (74:-)

Ljuslykta

Ljuslykta Marrakesh – finns i 2 olika utföranden. Jag har många favoriter och de här är en av dem. Priset ligger den här veckan på 27:-.

Julkula guld

Nu har jag inte många julkulor kvar – dem har ni verkligen gillat – så kul eftersom jag också gör det :-). Men jag har fortfarande ett gäng kvar av de här fina i glas i guldfärg. Halva priset och ligger på 14:-.

Ljuslykta - guld

Och sista tipset för idag – är den här sötisen! Bara 9:- just nu! Passar perfekt nu under jul och nyår! Du hittar ljuslyktan Alice här.

Du hittar all rea här.

Vinterlandskap

Så här vackert var det i Kläppen i helgen där jag var och åkte skidor (tjoho). Men igår kom jag tillbaka till grönbetet här i Nynäs haha!

Ha nu en riktigt skön eftermiddag och kväll! 

Kram Malin


THE.PLACE.TO.BE.
your home – your place – the best place
shop.theplacetobe.se

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *