Nytt år, ny vecka, ny veckans rea!

By  |  0 Comments

God fortsättning på nya året! Hoppas ni hunnit vila lite och hämtat kraft för ett händelserikt och bra 2017! Det har jag och nu är jag verkligen redo.

Det är ju inte bara nytt år, det är ju även en helt ny och fräsch vecka, och här kommer ett urval ur veckans rea i butiken.

Armband och halsband

Armband Elsa  103:- (ord pris 129:-) och halsbandet Shea  90:- (ord pris 129:-)

Doftljus rea

Härliga doftljus tänder jag titt som tätt nu – hemmaspa är ju så mysigt och då känns det lyxigt att tända ett ljus som doftar gott.

På bilden till vänster är det den större som är på rea – nu 125:- (ordinarie pris 179:-). Ett ljuvligt doftljus med mild doft av magnolium. Gjord av sojavax i glasburk med en söt kupa med vackert mönster.

Jag har 50% på doftljus Lavendel (den högra bilden) och kostar nu 64:- (ordinarie pris 129:-). Jag har bara ett fåtal kvar. Så skynda fynda om du är sugen!

Kuddar!

Kuddar är ett jättelätt sätt att ändra om i sitt hem! Ett par nya kuddar och kanske en pläd och något nytt på soffbordet eller nattygsbordet så vips känns det lite nytt!

Kuddfodral rea

Snyggt kuddfodral i kraftigt bomull med fint mönster som går i blått vitt och svart. Nu 174:- (ordinarie pris 249:-)

Kuddfodral svart och vitt

Kuddfodral svart, vitt i retromönster. Baksidan är i sammet och i färgen svart. Nu 174:- (ordinarie pris 249:-).

Kuddfordral - art deco

Mitt sista tips för idag är det här ursnygga kuddfodralet i kraftig bomull med ett art deco mönster! Nu 174:- (ordinarie pris 249:-).

Men det finns mer och du hittar all rea här.

Ha en toppendag och start på den nya veckan nu år 2017!

Hälsar Malin

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *